Ik  ben Laura Rose, jonge dertiger en mama van twee fantastische zonen. Deze 2 jongens zorgen ervoor dat mijn creatieve brein niet stilstaat en ik elke keer met nieuwe handmade stuff aan kom lopen. 

Lilly Rose is mijn creatieve kindje... de dochter die ik niet op natuurlijke wijze ter wereld zette, haha!

Als jonge grafisch ontwerpster laat ik me volledig gaan op stof, papier, doek en muren. Naast mijn handgemaakte kinderaccessoires, heb ik ook talent gevonden in het maken geboortekaartjes en muurschilderingen.

Zo ontwierp ik beide geboortekaartjes van mijn boys, maar ook al voor vele andere baby's. Ik maakte tal van muurschilderingen in de kinderopvang, praktijken, winkels en kinderkamers.

In mijn verleden was ik ook textieldrukker. Deze passie zette ik verder en startte ik een nieuw kledingmerk op, Scribblekidsclothing.
Al die prachtige scribbles van jullie kleine Picasso's gedrukt op kleding en accessoires voor jong en oud. Een echte eyecatcher in de kledingkast!

Op deze site kan je bij mij dus terecht voor een zeer persoonlijke aanpak op gebied van geboortedrukwerk en huwelijksuitnodigingen. In de shop vind je alle accessoires terug die jouw kindje zullen doen stralen op een feest of gewoon zomaar, omdat het kan!

Alles is eigen ontwerp, hier geen copy-paste!


Designed & Handmade with LOVE !
 

© 2017 - 2024 Lilly Rose | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel