2,90 per stuk

Foto lolly - per 22 stuks

Artikel 4 van 7
63,80 (inclusief btw)

Een gepersonaliseerde lolly met een foto, logo of afbeelding. Hoe tof is dat?!
Keuze uit wel 22 verschillende smaken!
Heb je er graag nog een glittertje bij? Dat kan!

Stuur je ontwerp (een cirkel van 40mm ; jpg bestand in hoge resolutie) door naar info@madebylillyrose.be

Geraak je er niet helemaal uit, stuur me gerust een mailtje en ik help je met veel plezier verder om de perfecte lolly te maken.

Heb je nog geen ontwerp en dient dit opgemaakt te worden door Lilly Rose, dan komt er een éémalige kost bij van €20. Vergeet deze hier niet toe te voegen aan jouw bestelling.

Bestelbaar per veelvoud van 22 stuks per smaak/ontwerp!
(Heb je liever verschillende ontwerpen, smaken, met of zonder glitters..., dan dien je per soort 22, 44, 66... lolly's af te nemen)


Deze lolly's hebben een diameter van 5cm.

Opgelet! De lolly's worden volledig op maat gemaakt, afhankelijk van de drukte in het snoepatelier kan de levertermijn soms 4-6 weken oplopen. Bestel zeker op tijd!

Omdat deze lolly’s met eetbare voedingskleurstof vervaardigd zijn, kunnen kleuren licht afwijken van het originele ontwerp. Door de bestelling te plaatsen gaat de klant akkoord met het finale ingezonden ontwerp en het uiteindelijke product, indien het product na productie toch dient aangepast te worden, wordt een nieuwe bestelling in rekening gebracht.© 2017 - 2024 Lilly Rose | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel